Глюкозамин Голд Гел (голяма туба 200 мл.)

Продукти и услуги свързани с Вашето здраве, споделяне на съвети за здравословен начин на живот
Станчев
Потребител
Мнения: 23
Регистриран на: 10 Юли 2013, 21:34

Глюкозамин Голд Гел (голяма туба 200 мл.)

Мнение от Станчев »

ПРОМОЦИЯ!

Глюкозамин Голд Гел поддържа ставите да бъдат здрави. Доставя глюкозамин през кожата директно до засегнатите места. Не съдържа лекарствени съставки. Съдържа N - ацетил глюкозамин (високо усвоима форма на глюкозамин), див кестен и индийски тамян. Той не съдържа парабени.

Този продукт спомага и поддържа здрави ставите чрез 100% натурална формула, като съставът не е мазен и не залепва.

Какви са съставките и как въздействат?

Глюкозаминът се произвежда по естествен начин в тялото и играе роля за безпрепятствената работа на ставите и спомага за поддържане на свързващата тъкан
Дивият кестен се използва за третиране на артрит, температура и възпаление. Ползата за тялото е в намаляване на възпалението, което води до облекчаване на симптоми като подуване, болка и умора. Екстрактът от див кестен подобрява кръвообръщението
Индийският тамян е широко известен със своите анти-възпалителни свойства, подобрява циркулацията на кръв към ставите и предпазва от разкъсване на съединителната тъкан.
Съдържа още: Вода и глицерин

Описание на продукта

1 x 200 мл. туба

Употреба:

Нанася се на болното място в тънък слой и се масажира, докато кожата абсорбира гела. Препоръчва се използването на Глюкозамин Голд Гел до 6 пъти дневно. За постигане на охлаждащ ефект, съхранявайте в хладилник и използвайте след топъл душ. Само за външна употреба.

Съхранение:

При стайна температура или в хладилник. Да не се замразява.

Внимание:

Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и не използвайте върху разранена кожа. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Глюкозамин Голд Гел не е лекарствено средство и не е предназначен да замести прием на лекарства. Препоръчително е да посетите лекуващият си лекар, ако симптомите продължават.

Производител: Snowden / Англия

Срок на годност: 3 години ( или 1 година след отваряне на тубата )

http://www.bezbolka.info

Цена: по договаряне
Прикачени файлове
TIM59.jpeg

Обратно към “Здраве”