Тошко Савов - Консултантски услуги. Бизнес консултации. Семейни консултации

Обяви за всякакви услуги.
toshko.savov
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран: 28 яну 2017, 02:56

Тошко Савов - Консултантски услуги. Бизнес консултации. Семейни консултации

Мнение от toshko.savov » 28 яну 2017, 02:58

Консултантски услуги за продажби и комуникация
Индивидуални и групови консултации и обучения за повишаване на квалификацията и уменията при продажби. Гарантираме сериозен ръст на продажбите Ви след това.

Консултантски услуги за семейства и двойки
Лични консултации за разрешаване на конфликти и подновяване на взаимоотношенията. Ще получите професионална помощ за намиране правилния подход в трудни ситуации.

Консултантски услуги за деца и ученици
Общи консултации с цялото семейство както и индивидуално с детето, на основата на дълбоко-аналитична психология. Ефикасни, кратки срещи с дълготрайни резултати.

Кой е Тошко Савов?
Консултант с над 24 години опит в продажбите. Дипломиран НЛП специалист и Комуникационна психология. Бариста и Дегустатор за Кафе (Qualified Judge) Главен Трайнер на световен бранд Philips и Saeco както и в последните години Rainbow, Kärcher.

При UnitedTraining.de е Проект мениджър и тренира за личностното развитие. В момента живее в Германия и практикува професията си из цялата страна. Обучил е лично над 7 000 човека и е направил над 400 Семинара и събития.

Консултант за семейства и двойки. Работи с хора, които имат паникатаки, фобии, депресии също така и с проблематични и хиперактивни деца.

В България иска да сподели знанията си с всички нас. Неговата цел е да докосне с идеите си, колкото може повече хора, за да станат те по-добрата версия на себе си. Това за него е истинският измерител на успеха.

Научете повече на: http://www.toshkosavov.com/
Електронна поща: toshko.savov@abv.bg
Телефон за връзка: 0884524629
Прикачени файлове
Toshko-Savov-03.jpg
Toshko-Savov-02.jpg
Toshko-Savov-01.jpg

Върни се в “Общи услуги”

Обяви от форума

Нови обяви