Пречиствателни станции за къщи и вили

hgsons
Потребител
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Сеп 2017, 11:11
Обратна връзка:

Пречиствателни станции за къщи и вили

Мнение от hgsons »

Локални пречиствателни станции за еднофамилни къщи с биологично пречистване – аеробна технология BioCleaner®. Пречиствателните станции Envi pur са ново поколение пречиствателни съоръжения за отпадъчни води, при които не се изискват никакви грижи и не се добавят никакви консумативи. Процесът на пречистване е изцяло аеробен като в него взимат участие неболестотворни микроорганизми, които са част от нормалната човешка микрофлора. Технология BioCleaner® е разработена и тествана в специализирани лаборатории, в резултат на което е патентована от чешката фирма Envi pur.
Пречиствателните станции Envi pur са напълно готов продукт и не се нуждаят от предварително проектиране. Придружени са от всички възможни Европейски сертификати за качество на материалите и на самата технология BioCleaner®. Те са компактни, икономични и изключително лесни за управление. Разнообразие от модели и размери дават възможност за голям избор и оптимално решение за всеки конкретен случай.
Изключителните показатели на пречистената вода, липсата на каквито и да било ангажименти и грижи по тях и достъпната цена, правят тези пречиствателни станции най-предпочитаното съоръжение от този тип в цяла Европа.
За повече информация: http://hg-sons.com/individualni-prechis ... ancii.html
dom.jpg
http://hg-sons.com
dom.jpg
http://hg-sons.com
biocleaner_hgsons1.jpg
http://hg-sons.com
Електронна поща: [email protected]
Населено място: Фирмата работи на територията на цяла България
Телефон за връзка: 0886772566
Прикачени файлове
bio_cleaner.png

Обратно към “Къщи и вили”