Перфект Арт ЕООД - Производство и търговия със сребърна бижутерия

Ако не намерите подходящ раздел можете да публикувате тук обявите си.
perfect-art
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран на: 06 Апр 2017, 18:56

Перфект Арт ЕООД - Производство и търговия със сребърна бижутерия

Мнение от perfect-art »

Висококачествена сребърна бижутерия. Голямо разнообразие от дамски и мъжки пръстени, обеци, висулки, кръстове, колиета, гривни и сувенири.
Перфект Арт ЕООД се стреми да достави естетическа наслада и удоволствие на хората. избрали нашите бижута, да се докоснат до традициите и класиката в ювелирното изкуство.
Занимаваме се с ювелирно изкуство от 1997 година, когато започнахме продажба на такива продукти. Опитът, който натрупахме, ни даде куража да осъществим още една наша мечта - ателие за стандартни и нестандартни бижута, допълнени с качествени синтетични камъни и майсторска изработка.
През 2007 година бизнес-планът ни беше одобрен за изпълнение с безвъзмездната помощ на “Проект 100”. Участието ни в този проект даде тласък на създаването на фирма “Перфект Арт” ЕООД ателие за изработка на бижутерия. Специализирахме се в производството на сребърна бижутерия.
Гаранция за високото качество на нашите изделия е използването на модерна техника за изливане и шлифоване, качествени материали, високият професионализъм на екипа, богатото разнообразие от модели, използването на различни форми и цветове на синтетични и естествени камъни, култивирани перли. Възможност за родиране.
Всички готови изделия, които излизат от нашето ателие, са изработени от сребро 925 и са обработени със специално покритие за по-бавно потъмняване.
Научете повече на: http://perfect-art.biz
:-)
Електронна поща: [email protected]
Населено място: Димитровград
Телефон за връзка: 0887299966

Обратно към “Разни”