ЛИКВИДАЦИЯ.БГ - Нови електроуреди от висок клас с леки козметични забележки, транспортни дефекти и стоки от ликвидации в

Обяви за всякакъв друг вид техника.
likvidacia.bg
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран: 25 окт 2018, 23:04

ЛИКВИДАЦИЯ.БГ - Нови електроуреди от висок клас с леки козметични забележки, транспортни дефекти и стоки от ликвидации в

Мнение от likvidacia.bg » 25 окт 2018, 23:06

likvidacia.png
LIKVIDACIA.BG предлага на вашето внимание най–новите и модерни стоки от висок клас на доказали се на пазара производители.
Техниката, която предлагаме, е произведена за страните от Западна Европа и е само на реномирани марки. Ние предлагаме нови уреди ,уреди от ликвидация/останали бройки или фалирали магазини/с или без леки козметични забележки или нарушена опаковка / нарушен търговски вид или транспортен дефект, което предопределя изключително атрактивните и достъпни цени.
Купувайки такива уреди, Вие не само залагате на по–доброто качество, но и спестявате средства.
Основното предимство на тези стоки е, че те са произведени за Западна Европа, тоест те са с изключително високо качество и здравина за разлика от тези, които се произвеждат за Българския пазар.
За нарушен търговски вид (транспортен дефект) се счита незначително нарушение или изменение на някои от елементите или декоративните покрития, без това да нарушава функциалността, изправността или сигурността на уреда.
Всички наши стоки са с едногодишна гаранция и сервиз.
Бърза доставка в рамките на 2 до 4 работни дни.
Даваме Ви възможност да се възползвате от опцията „Отвори преди да платиш“, така може да проверите дали получавате това което сте поръчали.
Възможност за изплащане на лизинг.
При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас.
Научете повече на: https://likvidacia.bg/
Електронна поща: licvidacia.bg@abv.bg
Населено място: София
Телефон за връзка: 0883797997

Върни се в “Друга техника”

Обяви от форума

Нови обяви