Онлайн Курс по Руски език Ниво А2

Обяви за курсове и обучения
astoria-academy
Потребител
Мнения: 291
Регистриран: 27 мар 2019, 13:39

Онлайн Курс по Руски език Ниво А2

Мнение от astoria-academy » 01 апр 2019, 12:33

Предлаганият от нас онлайн курс по руски език ниво А2 Ви предоставя възможност да надградите вече научените основи от началното ниво А1. Сравняване на обекти, условни изречения, употреба на синоними и антоними, сравнителна и превъзходна степен на прилагателни, също и преговор на времената на глаголите от предишното ниво – това и още много ще научите преминавайки през 70-те урока на курса. Ще подобрите начина си на изразяване след по – подробното и задълбочено изучаване на простите, продължителните и перфектните времена на руски език в ниво А2.
По време на нашето онлайн обучение по руски език ниво А2 ще се запознаете отблизо със ситуации от ежедневието и ще усвоите техники за водене на делова кореспонденция.
Всичко това ще бъде представено по достъпния и лесен за възприемане начин, както на всички останали наши обучения. Уменията Ви да говорите и пишете ще продължи да се развива със същото плавно темпо докато преминавате от една лекция към следващата. Вашето обучение бързо ще се превърне в приятно занимание и неусетно ще започнете да боравите все по-умело с руски език. Бизнес център Асториа Груп е Ваш верен партньор по пътя към успеха!

Какво включват обученията?
Онлайн курсът по руски език ниво А2 е предвиден за курсисти с начални познания / преминали успешно ниво А1/, но които не са достатъчно уверени в уменията си, за да боравят свободно с руски език
➡️ 70 урока по руски език, представящи похватите за боравене с руската реч по интересен и интуитивен начин
➡️ Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения – аудио, видео, граматични упражнения, упражнения за говорене
➡️ 180 дни (6 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения
➡️ Връзка с преподавател
➡️ Получаване на сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на изпит в края на обучението.
💰 Цена: 210лв
Електронна поща: info@astoria-academy.com
Цена: 210
Населено място: Варна
Телефон за връзка: 0895 704 234

Върни се в “Курсове”

Обяви от форума

Нови обяви