Частни детективи

Обяви за индивидуални услуги.
ЕКИП- М Груп
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран: 07 яну 2019, 15:01

Частни детективи

Мнение от ЕКИП- М Груп » 07 яну 2019, 15:07

Детективска агенция ЕКИП- М Груп е структура, съставена от експерти по Криминалистика. Нашите детективи не са бивши полицейски служители, които са уволнени дисциплинарно от системата на МВР. Детективите, които работят при нас нямат криминално минало, не са били бивши автокрадци и са с чисто съдебно досие. Ние не парадираме с офиси, влизайки в които потенциалния клиент може да бъде най- малкото компрментиран. Ние държим на Вашата анонимност и наистина държим на това. Комфиденциалноста е част от нашите задължения. Детективска агенция ЕКИП- М Груп никога няма да Ви подведе. Ние разполагаме с психолози, юристи и криминалисти, готови да се отзоват и да разрешат срочно Вашият казус.

Детективска агенция ЕКИП- М Груп разполага с богат автопарк и дори даден казус да се нуждае да от повече автомобили, кито трябва да бъдат сменяни често за да не будят съмнение за нас това не е проблем. Ние разполагаме с напълно професионална техника, която улеснява и съкращава работния процес.

Детективска агенция ЕКИП- М Груп при необходимост ще включи и летящи уреди, които да могат от въздуха да съберат достатъчно видео и фото материал, разкривайки обективната истина.

Детективска агенция ЕКИП- М Груп е регистриран администратор на лични данни. Ние можем да съхраняваме веществените доказателства по Вашия случай по най- високите изисквания за сигурност.

Детективите от Детективска агенция ЕКИП- М Груп гарантират пълна конфиденциалност, дискретност и истинност на доказателствените материали, свързани с Вашия случай.

Доверете ни се! Ние Ви гарантираме пълна анонимност и себеотрицание в работния процес.

За повече информация свържете се с нас:

0876/ 45 72 53 detektivi@ekipmgroup.com
0876/ 45 72 64 office@ekipmgroup.com
Електронна поща: m.stoianov@ekipmgroup.com
Цена: 1
Населено място: София
Телефон за връзка: 0876 45 72 53

Върни се в “Индивидуални услуги”

Обяви от форума

Нови обяви