Доставка на топла храна до офиса или до дома от Нова Кетъринг

Обяви за всякакви услуги.
Потребителски аватар
novacatering
Потребител
Мнения: 22
Регистриран: 06 сеп 2016, 15:48
Местоположение: ул. "Краище" № 33
Контакти:

Доставка на топла храна до офиса или до дома от Нова Кетъринг

Мнение от novacatering » 09 апр 2017, 18:38

Доставка на топла храна до офиса, до дома или до работното място от НОВА Кетъринг /корпоративен кетъринг, изхранване, индустриален кетъринг/

Скъпи клиенти, гости и приятели, представяме Ви още една от услугите, предлагани от „НОВА Кетъринг”. Доставка на прясно приготвена топла храна за обяд, така наречения корпоративен кетъринг, изхранване или индустриален кетъринг е услуга, която ще Ви гарантира комфорт и ще Ви спести средства. Ако имате желание да осигурите на служителите си топъл обяд, ние Ви предлагаме услугите си. Изключително гъвкави условия за работа с нас: Изцяло съобразяване с изискванията Ви, без ограничение в брой порции, видове ястия, разнообразно обедно меню от българската и чуждестранна кухня, широк диапазон часове на доставка, вкл. и в почивни дни и за нощни смени, начин на порциране и различни опаковки. Договор се подписва при желание от Ваша страна, след тестови доставки, в които да опитате ястия ни и след положителната Ви оценка. В раздел „Корпоративен кетъринг” в сайта ни http://www.novva.bg/corporate.html можете да се запознаете с меню, примерен договор, общи условия и препоръки. Всяка доставка е придружена със сертификат.
Благодарим на всички клиенти на „НОВА Кетъринг” за доверието през годините, референциите и ползотворното сътрудничество!
Електронна поща: novacatering@abv.bg
Населено място: София и други градове
Телефон за връзка: 0887304443

Върни се в “Общи услуги”

Обяви от форума

Нови обяви