Теглене на кредит

Ако не намерите подходящ раздел можете да публикувате тук обявите си.
alis
Потребител
Мнения: 71
Регистриран: 11 фев 2016, 19:41

Теглене на кредит

Мнение от alis » 04 май 2018, 21:19

Работя като медицинска сестра в една провинциална болница, която е пред фалит.. От 3 месеца не сме получавали пари, вече съм в безизходица. Сметките се трупат, имам и ипотечен кредит, а сега се налага спешно да намеря около 5000 лева, за да платя най-неотложното. Спряха ни телефоните, кабелната и интернета, а децата са изнервени до крайност и от липсата на джобни. Интересувам се някой дали знае след като имам ипотечен кредит дали ще ми отпуснат бърз кредит, все още се вода на работа?

kris

Re: Теглене на кредит

Мнение от kris » 05 май 2018, 12:15

Очевидно си в безизходица. По новините видях, че няколко болници са в такова окаяно състояние. А явно в малките градове е проблем и с работните места, затова масово медицински сестра бягат в чужбина. Аз редовно получавам заплата, но все не ми стигат пари и при неотложни нужни, тегля кредит от http://www.easycredit.bg/ . Щом се водиш все още на работа, въпреки че имаш ипотека, със сигурност ще ти отпуснат бърз кредит. Още повече че сумата не е голяма и дано скоро ви преведат просрочените заплата.

alis
Потребител
Мнения: 71
Регистриран: 11 фев 2016, 19:41

Re: Теглене на кредит

Мнение от alis » 26 май 2018, 22:07

Успях да взема кредит и си стъпихме на краката, уж казаха, че другият месец щели да ни изплатят парите за няколко месеца назад, но ще видим, това от половин година го слушаме.

kris

Re: Теглене на кредит

Мнение от kris » 27 май 2018, 11:21

Дано наистина ви ги дадат, защото не знам как се очаква да живеете така без пари, това не е нормално.

Отговори

Върни се в “Разни”

Обяви от форума

Нови обяви