ЗДРАВОСЛОВНИ САЛАТИ ОТ КЪЛНОВЕ „ВИТА ПРИМ“

Ако не намерите подходящ раздел можете да публикувате тук обявите си.
polivita
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран: 16 дек 2016, 01:09

ЗДРАВОСЛОВНИ САЛАТИ ОТ КЪЛНОВЕ „ВИТА ПРИМ“

Мнение от polivita » 16 дек 2016, 01:13

Фирма "ПОЛИ ВИТА" ЕООД произвежда кълнове и салати с кълнове от 1999г. При нас може да намерите вкусни и здравословни салати и миксове за салати, десерти/плодови салати, както и кълнове от броколи, грах, елда, жито, леща, лимец, люцерни, нахут, ръж, ряпа, слънчоглед, сминдух и соя.
Фирма „Поли Вита” ЕООД е регистрирана през 2014 г. Тя продължава дейността на ЕТ „Алвас 96 – Васил Павлов” в производството с покълнали храни, салати и сандвичи с кълнове. В България фирмата е пионер и лидер в производството на този вид храни, като започва тяхното производство през 1999 г.
С основателна гордост можем да кажем, че част от продуктите ни нямат аналог в Европа и САЩ. Може да се каже, че ние развихме един подотрасъл в храненето, предлагайки на нашите клиенти най-здравословните и пълноценни храни.
Производството ни е основано на ТС и ТД, разработени със съдействието на доц. Росица Еникова от Института по хигиена, които са интелектуална собственост на ЕТ „Алвас 96 – Васил Павлов” и на управителя на „Поли Вита” ЕООД.
В „Поли Вита” ЕООД са въведени добрите производствени практики и интегрирана система за управление на качеството и безопасността (НАССР).
Научете повече на: http://polivita.eu

Цена: по договаряне
Прикачени файлове
PoliVita3.jpg

Върни се в “Разни”

Обяви от форума

Нови обяви